Manifest

Amb un ambient acollidor i un toc industrial, el nostre local és el lloc ideal per a gaudir d’una experiència culinària excepcional. Volem que cada visita al Celler Cinteta sigui una experiència memorable, on els comensals puguin explorar noves dimensions del paladar i compartir moments únics amb amics i família.

Sobre nosaltres

Amb cada plat que creem, volem transmetre la nostra passió per la gastronomia, oferint una experiència culinària única i memorable.

Coneixem l’importància de les arrels i el respecte per la tradició culinària. Inspirats en la cuina tradicional casolana, reinterpretada amb tècniques modernes i creatives, els nostres plats reflecteixen la riquesa del nostre entorn i el valor dels productes locals de primera qualitat. Treballem de la mà dels productors locals per garantir la frescor i l’autenticitat dels ingredients que utilitzem.

Amb cada plat, aspirem a oferir-te una experiència gastronòmica que desperti els teus sentits i et transporti a un món de sabors i textures. Creiem en l’equilibri entre la tradició i la innovació, i en la importància de crear plats sorprenents, que et facin viatjar a través de cada mos.

Only The Best For Your Home

Divi Home Goods

Elementum bibendum pulvinar nunc id magna dui adipiscing. Enim rutrum nibh maecenas fermentum sagittis leo sed sed. Nulla quisque quis quam elit feugiat mauris orci maecenas tristique. Gravida in morbi nunc risus platea etiam lorem. Aenean augue faucibus cursus id tinc

Subscribe for Deals and Upates

(255) 352-6258

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

PROGRAMA KIT DIGITAL Financiado por la Unión Europea – NextGenerationEU